FAQ

Het Vinobox abonnement

Hoe bestel ik een Vinobox abonnement?

Om een Vinobox te bestellen, hoef je enkel naar onze website https://www.baetenvinobox.be/nl te gaan. Daar kan je kiezen uit 3 verschillende Baeten Vinoboxen: Basic, Top of Proefbox. Vervolgens geef je je verzendgegevens in en ga je verder naar de betaling. Voor de rest zorgen wij.

Kan ik ook eenmalig een Vinobox bestellen?

Dat kan. Je kan eenmalig een Proefbox bestellen, die 6 verrassende wijnen bevat om kennis te maken met onze Vinobox. De Proefbox wordt binnen de 2-3 werkdagen geleverd en ontvang je eenmalig.

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen of (tijdelijk) stopzetten?

Je kan je wijnabonnement op elk moment aanpassen. Je gaat daarvoor naar onze website https://www.baetenvinobox.be/nl en klikt op ‘mijn account’. Hier kan je jouw abonnement stopzetten of tijdelijk pauzeren. Wisselen van BASIC naar TOP of omgekeerd is niet mogelijuk. Hiervoor dien je het lopende abonnement eerst af te sluiten en vervolgens een nieuw abonnement af te sluiten. 

Ik vind een wijn uit mijn Vinobox enorm lekker. Kan ik deze ook apart bestellen?

Als je Vinobox een wijn bevat die enorm hard bij jou past, kan je deze gemakkelijk apart bestellen in onze online wijnshop: https://www.baetenvinopolis.be/nl.

Ik lust geen witte/rode/rosé wijn. Kan ik dan toch een Vinobox bestellen?

Momenteel is het niet mogelijk om te kiezen welk soort wijn we voor je selecteren.  Onze wijnkenners stellen elke maand een Vinobox samen met de grootste zorg. Elke Vinobox bevat een witte, rode en/of rosé wijn. Ons doel is om je te laten kennismaken met nieuwe pareltjes uit ons brede assortiment. We zijn er dan ook van overtuigd dat er voor elke doorgewinterde Chardonnay-drinker een rode wijn is, je moet alleen nog uit je comfortzone stappen om hem te leren kennen.

Hoe worden de wijnen uit mijn Vinobox geselecteerd?

Onze wijnkenners selecteren elke maand nieuwe pareltjes uit ons brede assortiment van Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen. Ze doen dit met de grootste zorg om jou volop te kunnen laten genieten van je wijnbox. Met de Baeten Vinobox heb je altijd de gepaste wijnen in huis.

Wat krijg ik als ik een Vinobox bestel?

Je krijgt elke maand in de dezelfde periode een wijnbox toegestuurd met 3 topwijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië. Bovendien bevat elke Vinobox aangepaste foodpairing tips om maximaal te genieten van je wijnbox en infofiches om je wijnkennis uit te breiden.

Bezorging

Wanneer wordt mijn Vinobox bezorgd?

De BASIC en TOP Vinoboxen worden altijd de derde week van de maand bezorgd. Bijvoorbeeld: je bestelde een Vinobox op 5 augustus, dan wordt de eerstvolgende box in de derde week van augustus geleverd. Wanneer je op 27 augustus bestelde, dan zal je iets langer moeten wachten. Je bestelling wordt dan in de derde week van september geleverd.

Een Proefbox wordt steeds 2-3 werkdagen na de bestelling bezorgd.

Hoe vaak wordt de Vinobox bezorgd?

De BASIC en TOP Vinoboxen worden één keer per maand bezorgd, altijd in de derde week van de maand.

Ik was niet thuis toen de postbode langskwam. Wat nu?

Dat is geen probleem. De postbode heeft normaal een briefje achtergelaten met het dichtsbijzijnde ophaalpunt in jouw regio waar jouw vinobox klaar zal liggen. Indien je hier vragen over hebt, contacteer ons gerust.

Ik woon in Nederland. Kan ik ook een Vinobox bestellen?

Ja, dat kan. We bezorgen de Vinobox gratis bij jou thuis of op een adres naar keuze in België of Nederland.

Moet ik verzendkosten betalen voor de bezorging van mijn Vinobox?

Nee, de bezorging van je Vinobox is helemaal gratis. We bezorgen gratis zowel in België als in Nederland.

Kan ik mijn bezorgadres (tijdelijk) wijzigen?

Ja, je kan je bezorgadres wijzigen via je account. Als je naar ‘mijn account’ gaat op onze website, vind je jouw bezorgadres, dat je gemakkelijk kan wijzigen. Vergeet niet je vaste adres tijdig terug te zetten in je account als je de Vinobox eenmalig op een ander adres wil laten bezorgen.

Vinobox cadeau

Kan ik ook een Vinobox cadeau doen?

Ja, je kan bij ons een Vinobox cadeau bestellen. Je gaat daarvoor naar onze website https://www.baetenvinobox.be/nl en klikt op geef cadeau. Je hoeft dan enkel het soort wijnbox te kiezen (BASIC, TOP of PROEFbox), je verzendgegevens in te geven en verder te gaan naar de betaling. Je kan een Vinobox cadeau bestellen voor minimum 2 maanden en maximum 12 maanden.

Hoe werkt het Vinobox cadeau?

Je kan bij ons een Vinobox cadeau bestellen. Klik bij de gekozen  cadeau wil geven en ga je verder naar de betaling. Op die manier wordt de Vinobox rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau verzonden.

Je kan ook je eigen gegevens ingeven bij verzendgegevens en dan ‘ik geef dit cadeau’ aanvinken. Je kan dan via een cadeaubon het cadeau zelf afgeven. De ontvanger van de cadeaubon gaat dan naar onze website https://www.baetenvinobox.be/nl, klikt op ‘bestel wijnbox’, geeft zijn verzendgegevens in en vinkt ‘ik wil een cadeaubon verzilveren’ aan. Hij ontvangt dan de Vinobox zelf op een adres naar keuze. 

Ik heb een Vinobox cadeaubon ontvangen. Hoe kan ik deze verzilveren?

Wanneer je de gelukkige eigenaar bent van een Vinobox cadeaubon, kan je deze verzilveren door naar onze website https://www.baetenvinobox.be/nl te gaan. Je klikt dan op ‘bestel wijnbox’, geeft je verzendgegevens in en zorgt dat ‘ik wil een cadeaubon verzilveren’ is aangevinkt.

Betaling

Wanneer vindt de betaling plaats?

De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste Vinobox bestelt. De betalingen voor de volgende Vinoboxen worden altijd automatisch afgeschreven van je rekening. Dat gebeurt maandelijks en steeds op dezelfde dag; de dag waarop je je eerste Vinobox bestelde.

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?

Nee, er zijn geen extra kosten aan verbonden. We bezorgen de Vinobox helemaal gratis in België én in Nederland.

Ik wil een Vinobox cadeau doen. Hoe verloopt de betaling?

Als je een Vinobox cadeau wil bestellen, betaal je bij je bestelling het volledige bedrag. Je bepaalt zelf het bedrag van je cadeau en dus het aantal maanden dat je wil verrassen. Bijvoorbeeld: je bestelt een TOP Vinobox als cadeau voor 2 maanden, dan betaal je €100. Je kan ook een Proefbox cadeau doen, dan geef je een éénmalig cadeau ter waarde van €50.  

Contact

Ik ben geïnteresseerd, maar ik heb toch nog een aantal vragen. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

We hopen dat je onze Vinobox geweldig vindt en dat alles duidelijk is. Maar als je nog twijfelt of met vragen zit, mag je ons altijd contacteren. Dit kan door een e-mail te sturen naar vinostore@baetenvinopolis.be.  

computer
present
box