Hoe werkt het?

Zo werkt ons wijnabonnement

Kies voor onze maandelijkse wijnbox of voor een eenmalige proefbox. Zalig voor jezelf of als cadeau voor wijnliefhebbers. Of je nu een wijnliefhebber of een fijnproever bent, we hebben voor elk wat wils.

  1. Kies het soort Vinobox

    Elke maand stellen onze professionele wijnkenners een Vinobox samen met topwijnen die geselecteerd worden uit ons brede assortiment van wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal. Je kan kiezen voor een BASIC-, TOP- of PROEFbox. De Basicbox bevat 3 smaakvolle flessen voor de wijnliefhebber. De Topbox bevat 3 heerlijke wijnen voor de fijnproever. De Proefbox bevat 6 verrassende smaken voor de durver. Je bestelt één van deze Vinoboxen eenmalig om vervolgens iedere maand te genieten van heerlijke wijnen zonder dat je naar de winkel moet komen.

  2. Betaling

    De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste Vinobox bestelt. De volgende betalingen worden steeds automatisch afgeschreven van je rekening. Als je een Vinobox cadeau wil bestellen, betaal je bij je bestelling het volledige bedrag voor het aantal maanden dat je gekozen hebt.

  3. De bezorger komt bij je langs

    Je Vinobox wordt gratis bezorgd bij jou thuis of op een adres naar keuze in België of Nederland. De BASIC en TOP wijnboxen worden altijd in de derde week van de maand bezorgd. De Proefbox wordt 2-3 werkdagen na je bestelling bezorgd. Als je niet thuis bent wanneer de postbode langskomt, komen we de volgende dag opnieuw bij je langs. Ben je er dan nog niet? Dan laten we een bericht achter over hoe jij zo snel mogelijk van je bestelde wijnen kan genieten.

computer
present
box